CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς Μπουφόν και Πιάνιτς η ενδεκάδα της Γιουβέντους

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, άφησε εκτός 18άδας τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και στον πάγκο τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Δείτε την αρχική ενδεκάδα της "Γηραιάς Κυρίας".

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους (5/12, 21:45) για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League - live από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 το ρεπορτάζ και η εξέλιξη της αναμέτρησης - κι ο τεχνικός της "Γηραιάς Κυρίας", Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, άφησε εκτός 18άδας για λογους rotation τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, επιλέγοντας τον Βόιτσεχ Στσέσνι να υπερασπιστεί την "μπιανκονέρα" εστία.

Το Σάββατο, άλλωστε η Γιουβέντους, μετά από δυο διαδοχικά δύσκολα ματς με Νάπολι - Ολυμπιακό υποδέχεται την επικεφαλής της βαθμολογίας, Ίντερ.

Στο αρχικό σχήμα δεν περιλαμβάνονται εκτός από τον "Τζίτζι", ο υπαρχηγός Τζιόρτζιο Κιελίνι που έμεινε εκτός αποστολής λόγω στομαχικών διαταραχών, ο Μίραλεμ Πιάνιτς που είχε ελαφρές ενοχλήσεις (μϋικό πρόβλημα, στον πάγκο) και ο Μάριο Μάντζουκιτς, που προέρχεται από τραυματισμό στον αγώνα με τη Νάπολι κι έμεινε στον πάγκο.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους: Στσέσνι - Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτζάλι, Αλέξ Σάντρο - Κεντίρα, Ματουιντί, Κουαδράδο - Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ