CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς γκολ Γιουβέντους και Σεβίλλη

Χωρίς γκολ Γιουβέντους και Σεβίλλη

Ο Ιγκουαΐν δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League με την Γιουβέντους, έτσι η Σεβίλλη έφυγε με το 0-0 από το Τορίνο, ενώ η Λιόν νίκησε 3-0 τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ (videos)

Το σπουδαιότερο ματς της Τετάρτης ήταν τελικά το μόνο χωρίς γκολ, με τις Γιουβέντους και Σεβίλλη να μένουν στο 0-0 στο Τορίνο, ενώ η Λιόν νίκησε με 3-0 τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Οι πολλοί τραυματισμοί δεν αποτέλεσαν πρόβλημα για τους Γάλλους που πήραν τους τρεις βαθμούς και απολαμβάνουν... την μοναξιά της κορυφής.

Χωρίς γκολ Γιουβέντους και Σεβίλλη

Γιουβέντους - Σεβίλλη 0-0

Γήπεδο: "Juventus Stadium", Τορίνο

Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανησυχούσε για το πόσο έχει αλλάξει φέτος η Σεβίλλη και την επιθετικότητα που έχει, αλλά ο Χόρχε Σαμπαόλι παρέταξε τους Ισπανούς με πιο... αμυντική διάθεσή και πήρε αυτό που ήθελε.

Στον πάγκο οι Βιέτο, Γκάνσο, Κιγιοτάκε και Κορέα, με το κέντρο να είναι πρώτη φορά φέτος τόσο γεμάτο με παίκτες που ξέρουν να αμύνονται, δηλαδή τους Κρανεβίτερ, Εν'Ζονζί και Ιμπόρα.

Ο Κεντίρα στο 8' έχασε σπουδαία ευκαιρία, όπως και στο 15', με την ατυχία για την "Γιούβε" να είναι πως ο Γερμανός βγήκε σε θέση βολής και όχι οι Αργεντινοί, Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν, καθώς δύσκολα δεν θα είχαν σκοράρει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 59' είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του στην σέντρα του Ντάνι Άλβες, ενώ η Σεβίλλη απείλησε για πρώτη φορά στο 66' με τον Χοακίν Κορέα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (5-3-2): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά (68' Αλέξ Σάντρο), Λεμινά, Κεντίρα, Κουατζού Ασαμόα (68' Πιάνιτς), Ντάνι Άλβες, Εβρά, Ντιμπάλα (86' Πιάτσα), Ιγκουαΐν.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Μερκάδο, Παρέχα, Ραμί, Εσκουδέρο, Κρανεβίτερ (78' Μαριάνο), Εν'Ζονζί, Ιμπόρα, Βιτόλο, Σαράμπια (64' Κορέα), Φράνκο Βάσκες (91' Ντανιέλ Καρίσο).

Χωρίς γκολ Γιουβέντους και Σεβίλλη

Λιόν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-0

Σκόρερς: 13' Τολισό, 49' Φερί, 57' Κορνέ

Γήπεδο: "Parc Olympique Lyonnais", Λιόν

Διαιτητής: Μάρτιν Στρέμπεργκσον (Σουηδία)

Παρά τις πολλές απουσίες, κυρίως επιθετικών και δημιουργικών παικτών, η Λιόν βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα και μάλιστα νίκησε με 3-0 τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Γαλλία.

Από την σέντρα του Ραφαέλ άνοιξε το σκορ ο Τολισό με κεφαλιά στο 13' και στο δεύτερο ημίχρονο "καθάρισε" το ματς ο Νιαλί Κορνέ.

Ο 19άχρονος βρήκε θέση στην 11άδα και έδειξε το ταλέντο του, καθώς στο 49' έκανε τρομερή πάσα για τον Φερί που με "σκαφτό" πλασέ "έγραψε" το 2-0 και στο 57' χρίστηκε σκόρερ αφού έκλεψε ο ίδιος την μπάλα και έκανε το "ένα-δύο" με τον Τολισό.

ΛΙΟΝ (5-4-1): Άντονο Λόπες, Ραφαέλ, Γιανγκά-Εμ'Μπιουά, Εν'Κουλού, Μορέλ, Ρίμπους, Γκοναλόν (32' Τουσάρ), Φερί, Νταρντέρ, Τολισό (78' Γκεζάλ), Κορνέ (72' Καλουλού).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Σέμπερ, Στογιάνοβιτς, Μπένκοβιτς, Σίλντενφελντ, Πίβαριτς, Ζόνας (85' Γκόγιακ), Πάουλο Μασάντο (68' Σίτουμ), Πάβιτσιτς, Τσόριτς (53' Φιόλιτς), Σουντανί, Χούνιορ Φερνάντες.

Lyon's French midfielder Lucas Tousart (L) vies with Dinamo Zagreb's Croatian midfielder Domagoj Pavicic during the Champions League Group H football match between Olympique Lyonnais and Dinamo Zagreb at the Parc Olympique Lyonnais in Decines-Charpieu on September 14, 2016.  / AFP / PHILIPPE DESMAZES        (Photo credit should read PHILIPPE DESMAZES/AFP/Getty Images)
Lyon's French midfielder Lucas Tousart (L) vies with Dinamo Zagreb's Croatian midfielder Domagoj Pavicic during the Champions League Group H football match between Olympique Lyonnais and Dinamo Zagreb at the Parc Olympique Lyonnais in Decines-Charpieu on September 14, 2016. / AFP / PHILIPPE DESMAZES (Photo credit should read PHILIPPE DESMAZES/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Γιουβέντους - Σεβίλλη 0-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ