CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς Φρεντ το Σαχτάρ - Φενέρμπαχτσε

Χωρίς Φρεντ το Σαχτάρ - Φενέρμπαχτσε

Ο πρόεδρος της Σαχτάρ επιβεβαίωσε ότι ο Φρεντ δεν μπορεί να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Πέμπτη τη Φενέρμπαχτσε, στη ρεβάνς του 0-0 της Πόλης, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ωστόσο η ουκρανική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 22χρονου διεθνούς Βραζιλιάνου μέσου της, Φρεντ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Copa America, το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα της Χιλής.

Και το δεύτερο δείγμα βρέθηκε θετικό, κάτι που επιβεβαίωσαν τόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, όσο και ο πρόεδρος της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν. Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα έκανε επίσημη καταγγελία στην UEFA, θεωρώντας αντικανονική τη συμμετοχή του Φρεντ στο ματς της Πόλης και ζητώντας να της κατοχυρωθεί υπέρ της το ματς με 3-0.

Το αίτημα ωστόσο της τουρκικής ομάδας, απερρίφθη από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, καθώς ο Φρεντ αγωνίστηκε έχοντας λάβει γνώση του πρώτου δείγματος για χρήση απαγορευμένου διουρητικού, εν αναμονή όμως επαλήθευσης από το δεύτερο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ