CHAMPIONS LEAGUE

Χαρέιντε: "Μόνο ο ουρανός περισσότερα αστέρια από την Παρί"

Χαρέιντε: "Μόνο ο ουρανός περισσότερα αστέρια από την Παρί"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, έβγαλε το καπέλο στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της πρεμιέρας του Champions League, κάνοντας αναφορά στους πολλούς top-class παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της.

Πέρυσι η Μάλμε ξεκίνησε το ταξίδι της στους ομίλους του Champions League από το Τορίνο και τη μάχη της με τη Γιουβέντους, φέτος η αποστολή της είναι εξίσου δύσκολη καθώς αντιμετωπίζει στο "Παρκ Ντε Πρενς" την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών και λαμπερών αστεριών.

Το γεγονός αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της Άγκε Χαρέιντε, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας δεν δίστασε να αποθεώσει τους τρις πρωταθλητές Γαλλίας.

"Δεν μας νοιάζει και δεν μας επηρεάζει καθόλου για το αν θα παίξει ή όχι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Δεν το έχουμε συζητήσει καθόλου.

Υπάρχουν πολλά αστέρια στην ομάδα της Παρί, το μοναδικό μέρος που μπορείς να βρεις περισσότερα αστέρια είναι ο ουρανός", δήλωσε με νόημα ο τεχνικός των Σουηδών και πρόσθεσε:

Χαρέιντε: "Μόνο ο ουρανός περισσότερα αστέρια από την Παρί"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι αμφίβολος για το ματς της πρεμιέρας του φετινού Champions League κόντρα στους συμπατριώτες του

"Έχουμε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αυτό είναι σημείο-κλειδί όταν παίζεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να εμποδίσουμε την αντίπαλό μας να έχει συνέχεια τη μπάλα, αυτός είναι ο στόχος μας για το παιχνίδι της Τρίτης".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ