CHAMPIONS LEAGUE

Χάνει Μιράντα η Ατλέτικο με Ολυμπιακό

Atletico de Madrid's Joao Miranda from Brazil celebrates after winning the Copa del Rey final soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, May 17, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki)
Μιράντα AP

Ο Μιράντα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Αυστρία και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Βραζιλιάνος άσος χάνει το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

Μια σημαντική απουσία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας. Ο Βραζιλιάνος Μιράντα, τραυματίστηκε στο φιλικό με την Αυστρία και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν τράβηγμα.

Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες, όπερ σημαίνει ότι δεν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, θα υποβάλει τον παίκτη σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βγήκε off ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ