CHAMPIONS LEAGUE

Χάμσικ: "Οι οπαδοί μας θα ακούγονται μέχρι το Τορίνο"

Napoli's captain Marek Hamsik celebrates after scoring against Besiktas during a Champions League group B soccer match, in Istanbul, Tuesday, Nov. 1, 2016. The match ended 1-1 draw. (AP Photo)
Napoli's captain Marek Hamsik celebrates after scoring against Besiktas during a Champions League group B soccer match, in Istanbul, Tuesday, Nov. 1, 2016. The match ended 1-1 draw. (AP Photo) AP

Το μήνυμά του πριν την κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης (7/3, 21:45) έστειλε ο Μάρεκ Χάμσικ, λέγοντας ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα ακούγονται έως το Τορίνο.

Το δικό του μήνυμα για την αποψινή (7/3, 21:45) αναμέτρηση ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των "16" του Champions League έστειλε ο Μάρεκ Χάμσικ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ άλλων, ο Σλοβάκος σημείωσε ότι οι φωνές των οπαδών θα ακούγονται μέχρι το Τορίνο.

Μπορεί οι "μερένγκες" να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ύστερα απ' το 3-1 του "Santiago Bernabéu", αλλά ο Χάμσικ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Οι φίλαθλοί μας θα φωνάζουν τόσο δυνατά που θα ακούγονται μέχρι το Τορίνο. Δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να διασκεδάσω το παιχνίδι. Θα πρέπει να επιτεθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Η Νάπολι δεν αποτυγχάνει σε σπουδαία ματς στο 'San Paolo'. Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Βέβαια, αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί επιπλέον πίεση".

AP Photo

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ