CHAMPIONS LEAGUE

Χαμός με Σιδηρόπουλο στο Twitter

Χαμός με Σιδηρόπουλο στο Twitter

Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σ. - ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημιούργησε ένα μικρό... πανικό στο Twitter. Εκτός από πολέμιους, ο Έλληνας ρέφερι βρήκε και λίγους, έστω, υποστηρικτές.

Σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο ένας διαιτητής να μην καταλαβαίνει από έδρα μεγάλης ομάδας και να μην διστάζει να δώσει στον "μικρό" όσα σφυρίγματα δικαιούται. Ο Σιδηρόπουλος ωστόσο έκανε ένα -και μόνο- λάθος, που ήταν σοβαρό και έδωσε αφορμή για να ξεσπάσουν κριτικές εναντίον του, βασικά από φίλους της Σίτι.

Ο Έλληνας διεθνής ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αγγλία και δεν δίστασε να αποβάλλει (σωστά) δύο παίκτες των γηπεδούχων. Πρώτα τον Φερναντίνιο και μετά τον Τουρέ. Σωστά δεν μάσησε και στις βουτιές του Αγκουέρο που προσπαθούσε εναγωνίως να κερδίσει ένα πέναλτι.

Ένα λάθος, σοβαρό όμως, έκανε ο Σιδηρόπουλος στο ματς. Δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βέρνμπλουμ, παρατηρώντας λανθασμένα τον συμπαίκτη του Ιγκνάσεβιτς. Αυτή η φάση στάθηκε αρκετή για να ξεσπάσει ένας μικρός... πανικός στο Twitter, με φίλους κυρίως της Σίτι να εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ στον Έλληνα ρέφερι.

Υπήρξαν πάντως έστω και λίγοι υποστηρικτές του Σιδηρόπουλου, με τον Πελεγκρίνι να αρνείται να τον κατηγορήσει για την ήττα της ομάδας του.

Διαβάστε ορισμένα Tweets για τον Σιδηρόπουλο, ενώ μπορείτε να δείτε και ένα χιουμοριστικό βίντεο με την υποτιθέμενη αντίδραση του Κομπανί στα αποδυτήρια:

"Τάσο Σιδηρόπουλε μην αφήσεις την καθημερινή σου ενασχόληση φίλε. Ίσως είναι μια καλή ιδέα να μάθεις να διαβάζεις τις δικές σου σημειώσεις".

Γιατί ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα δεν βάλλεται για την μη αποβολή του παίκτη της ΤΣΣΚΑ, ο Γκρέιαμ Πολ θα είχε σταυρωθεί".

"Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αρνείται να κατηγορήσει τον ρούκι διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, παρά το λάθος με την κόκκινη κάρτα".

"Και τώρα ο Αγκουέρο πέφτει για δεύτερη φορά μέρα στην περιοχή και το μόνο που κερδίζει είναι μια κίτρινη κάρτα! Εκληματίας! Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν πρέπει να σφυρίξει ποτέ ξανά".

"Ο ρέφερι Σιδηρόπουλος παρατηρεί λάθος παίκτη και δεν αφήνει την ΤΣΣΚΑ με παίκτη λιγότερο απέναντι στους 9 της Μάντσεστερ Σίτι".

"Ένας οπαδός της Μπάγερν με ρώτησε αν ο διαιτητής του παιχνιδιού μας είναι τυφλός, μεθυσμένος ή και τα δύο. Νομίζω πως αυτό κάτι λέει για την απόδοση του κ. Σιδηρόπουλου".

"Ο Φερναντίνιο - ΕΞΩ! Ο Τουρέ - ΕΞΩ! Ο Βέρνμπλουμ πασάρει την δεύτερη κίτρινη σε συμπαίκτη - ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ!"

"Το μοναδικό λάθος που έκανε ήταν να μην αποβάλλει τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, την οποία έδειξε σε διαφορετικό παίκτη".

"Αφού παρακολούθησα το Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ χθες βράδυ, δεν είμαι σίγουρος γιατί όλος αυτός ο θυμός με τον ρέφερι... πέρα από ένα λάθος, ήταν καταπληκτικός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ