CHAMPIONS LEAGUE

Βόμβα Μουρίνιο ενόψει του Λίβερπουλ-Τσέλσι

Jose Mourinho, Manger of Real Madrid.
Jose Mourinho, Manger of Real Madrid. MARC ATKINS

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές κατά της Πρέμιερ Λιγκ και της Λίβερπουλ, εξαιτίας της ημερομηνίας του ντέρμπι, λέγοντας πως υπάρχει πιθανότητα να κατέβει με τα δεύτερα.

Η Τσέλσι έφυγε με το πολύτιμο 0-0 από την Ισπανία απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όπως φαίνεται το μυαλό του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται ήδη στον επαναληπτικό.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, το ντέρμπι με την Λίβερπουλ που προηγείται δεν τον... συγκινεί ιδιαίτερα, κάτι που είπε φόρα παρτίδα σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Ατλέτικο.

"Πρέπει να σκεφτούμε και να μιλήσουμε εντός της ομάδας. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το ματς της άλλης εβδομάδας (με την Λίβερπουλ) που δεν μπορώ να πάρω από μόνος μου, αλλά με την βοήθεια της διοίκησης", είπε αρχικά αφήνοντας να εννοηθεί πως θα κατέβει με τους αναπληρωματικούς.

Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά την Λίβερπουλ: "Το ματς με την Λίβερπουλ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, και η οποία αρνήθηκε να γίνει το Σάββατο, έτσι αν αποφασίσει η διοίκηση πως προτεραιότητα μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε είμαι έτοιμος γι αυτό".

Κλείνοντας, τόνισε: "Νομίζω πως θα το κάνω. Όμως πρώτα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και μην ξεχνάτε πως ο προπονητής είναι απλά ένα κομμάτι του συλλόγου.

Η Σίτι τώρα δεν πρέπει να σκέφτεται τι θα συμβεί στο δικό μας παιχνίδι. Είναι κάτι που έπρεπε να προβληματίσει την Πρέμιερ Λιγκ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ