CHAMPIONS LEAGUE

Βίτορ: "Ονειρευόμαστε την πρόκριση"

Βίτορ: "Ονειρευόμαστε την πρόκριση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόλυτα ικανοποιημένος από το 0-0 που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ένας παλιός μας γνώριμος βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Μιγκέλ Βίτορ ήταν ένας από τους παίκτες της Χαποελ Μπερ Σεβά που έπαιξαν καλά και βοήθησαν ώστε η ομάδα του Ισραήλ να φύγει με το 0-0 από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Αρχικά, κάνοντας το σχόλιο του για το ματς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Είχαμε την πίστη στις δυνατότητες μας και ονειρευόμασταν ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και είναι το φαβορί. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αμυνθήκαμε καλά και όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή του συστήματος αφού οι Ισραηλινοί έπαιξαν με τρία στόπερ επισημαίνοντας: "Βοήθησε αυτή η αλλαγή. Μελετήσαμε αρκετά τον Ολυμπιακό και ο προπονητής επέλεξε αυτό το σύστημα. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής και αυτό μας έδωσε το αποτέλεσμα".

Σε ό,τι αφορά την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας είπε: "Εξακολουθούμε να γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Έχουμε καλό προαίσθημα και έχουμε το όνειρο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, θα μας βοηθήσει ο κόσμος μας. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι το φαβορί αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε. Πάντοτε πάμε για τη νίκη".

Στο τέλος ρωτήθηκε και για την αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας: "Είδα λίγο το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι στην Τούμπα μπορεί να προκριθεί. Τους εύχομε καλή επιτυχία".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ