CHAMPIONS LEAGUE

Βιεϊρίνια: "Χωρίς άγχος και φόβο ο Ολυμπιακός"

Βιεϊρίνια: "Χωρίς άγχος και φόβο ο Ολυμπιακός"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε το δικό του σχόλιο για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά πρέπει να παίξει χωρίς φόβο και άγχος.

Για το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τρίτη (24/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League μίλησε στη "Real News" ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και αναφέρθηκε στο πώς θα πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, αν θέλει να σταθεί αξιοπρεπώς στην "Allianz Arena".

"Δεν χωράει συζήτηση ότι η Μπάγερν είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα πλήρες σύνολο, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες του τις γραμμές. Εδώ στη Γερμανία συνηθίζουμε να λέμε πως ο Λεβαντόφσκι είναι on fire, δηλαδή καυτός, αλλά δεν είναι μόνο εκείνος που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η ομάδα αυτή αναπτύσσεται γρήγορα και με ομαδικό πνεύμα, ενώ οι πλάγιοί της είναι κίνδυνος-θάνατος και θέλουν μεγάλη προσοχή.

Νομίζω πως αν ο Ολυμπιακός κλειστεί πίσω περιμένοντας τους Γερμανούς, θα είναι θέμα χρόνου να δεχτεί γκολ. Το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, είναι να κάνει το παιχνίδι του με θάρρος, χωρίς άγχος και φόβο. Από εκεί και μετά, να τους χτυπήσει στην κόντρα για ό,τι καλύτερο. Αν πάντως θα έπρεπε να διαλέξει ένα παιχνίδι για την πρόκριση, αυτό είναι με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, όπου πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και να περάσει στους 16 της διοργάνωσης", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ