CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO: Τα δύο πέναλτι που ζητά η Μπάγερν

VIDEO: Τα δύο πέναλτι που ζητά η Μπάγερν
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Μπάγερν ζήτησε δύο φορές πέναλτι στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής Τσιουνέτ Τσακίρ δεν τα καταλόγισε (videos).

Επεισοδιακό ήταν το 1ο ημίχρονο του ημιτελικού Champions League μεταξύ Ρεάλ και Μπάγερν, αφού οι Βαυαροί ζήτησαν δύο φορές πέναλτι, για να φτάσουν στην ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν στο 1-1 όταν στο 20ό λεπτό ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι υποδέχθηκε μια πάσα και επιχείρησε να γυρίσει για να "εκτελέσει" τον Κέιλορ Νάβας.

Ο Σέρχιο Ράμος βρισκόταν από πίσω του και φαίνεται να απομακρύνει την μπάλα από τα πόδια του Πολωνού επιθετικού, προτού στη συνέχεια τον ανατρέψει με τη φόρα που είχε.

Ο διαιτητής Τσιουνέτ Τσακίρ δεν καταλόγισε τίποτα, θεωρώντας ότι ο αρχηγός των "μερένγκες" έδιωξε καθαρά.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με την Μπάγερν να εξακολουθεί να πιέζει, ο Γιόσουα Κίμιχ βρέθηκε δεξιά και έβγαλε μία σέντρα, την οποία ανέκοψε με άλμα ο Μαρσέλο.

Η μπάλα βρήκε ξεκάθαρα στο χέρι του Βραζιλιάνου αμυντικού, ωστόσο ο Τούρκος διαιτητής έκανε νόημα στους παίκτες των φιλοξενουμένων που διαμαρτύρονταν ότι το χέρι είναι ακούσιο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ