CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO: Ο τραυματισμός και τα δάκρυα του Καρβαχάλ στον τελικό Ρεάλ - Λίβερπουλ

Real Madrid's Daniel Carvajal reacts as he leaves the pitch after being injured during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Daniel Carvajal reacts as he leaves the pitch after being injured during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ κι ο Ντάνι Καρβαχάλ αποχώρησε τραυματίας με δάκρυα στα μάτια πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου του τελικού του Champions League στο Κίεβο. (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διεκδικούν τον τίτλο του Champions League στον τελικό που διεξάγεται στο Κίεβο - μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξή του από το Sport24.gr - ωστόσο δύο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρώτο ημίχρονο.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός των "reds", Μοχάμεντ Σαλάχ, αποχώρησε τραυματίας με δάκρυα στα μάτια στο 31ο λεπτό, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ισπανό δεξιό μπακ των "μερένγκες", Ντάνι Καρβαχάλ στο 35ο. Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ήδη από την προθέρμανση εντάθηκαν ύστερα από μονομαχία που είχε με τον Άντριου Ρόμπερτσον. Ο Ίβηρας δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς έδινε τη θέση του στον Νάτσο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ