CHAMPIONS LEAGUE

Βγάζει το Μάλμε στους δρόμους ο Ιμπραχίμοβιτς

Βγάζει το Μάλμε στους δρόμους ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε την κεντρική πλατεία του Μάλμε, όπου μέσω video wall χιλιάδες κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σουηδός διεθνής φορ αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2001 στη Μάλμε και εξακολουθεί να είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Κάτι που γνωρίζει ο Ιμπραχίμοβιτς και γι' αυτό θέλει να δώσει ξεχωριστό χρώμα στο γεγονός ότι στις 25 Νοεμβρίου θα επιστρέψει στην πόλη που γεννήθηκε, έστω και ως αντίπαλος της Μάλμε.

Ο 34χρονος επιθετικός έκλεισε την κεντρική πλατεία του Μάλμε για την συγκεκριμένη ημερομηνία, προκειμένου να στηθεί video wall και χιλιάδες κόσμου να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από εκεί το παιχνίδι.

Ο ίδιος το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, όπου αποκάλυψε ότι πέραν της μετάδοσης του αγώνα, θα υπάρξουν και διάφορες εκπλήξεις για τον κόσμο που θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

"Είχα πει ότι το παιχνίδι θα ακουστεί σε όλο το Μάλμε. Τώρα εξασφάλισα ότι όλο το Μάλμε θα μπορέσει να παρακολουθήσει το ματς. Έκλεισα την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου το παιχνίδι της 25ης Νοεμβρίου θα μεταδοθεί ζωντανά.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Περισσότερες εκπλήξεις θα υπάρξουν εκείνη την ημέρα. Έρχομαι...", ήταν το μήνυμα του Ζλάταν το οποίο συνόδευε την φωτογραφία από την κεντρική πλατεία της πόλης, ασφυκτικά γεμάτη από τον κόσμο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ