CHAMPIONS LEAGUE

Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού του Champions League
© GETTY IMAGES FOR DEUTSCHE BAHN

Περίπου 6.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο θα τεθούν σε κυκλοφορία από το πρωί της Πέμπτης. Από 70 μέχρι 390 ευρώ οι τιμές τους.

Η ώρα για τον τελικό του Champions League πλησιάζει και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν να δουν τις δύο ομάδες που θα μπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στις 6 Ιουνίου.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα ονόματα των αντιπάλων θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα εισιτήρια τους την ερχόμενη Πέμπτη (5/3).

Η UEFA ανακοίνωσε ότι 6.000 εισιτήρια θα βγουν σε κυκλοφορία με τις τιμές να χωρίζονται σε τέσσερις ζώνες. Τα πιο φθηνά κοστίζουν 70 ευρώ, η αμέσως επόμενη κατηγορία είναι 160 ευρώ και τα πιο ακριβά τιμώνται προς 280 και 390 ευρώ.

Παράλληλα, αποφασίστηκαν και τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φιναλίστ. Η κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της περίπου 20.000 μαγικά χαρτάκια, ενώ η UEFA θα κρατήσει περίπου 24.000 εισιτήρια για τις ανάγκες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των εισιτηρίων ήδη προβληματίζει αρκετές ομάδες, αφού οι περισσότερες από αυτές έχουν σαφέστατα μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας και δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ