CHAMPIONS LEAGUE

Βερχάεγκε: "Μόνο η πρόκριση έχει σημασία"

BRUGGE , 02/02/2011 SPORT / FOOTBALL / VOETBAL / CLUB BRUGGE/ NIEUW BESTUUR/ BART VERHAEGHE/ POL JONCKHEERE/
PICTURE BY FLORIAN VAN EENOO©COPYRIGHT FLORIAN VAN EENOO/PHOTO NEWS
BRUGGE , 02/02/2011 SPORT / FOOTBALL / VOETBAL / CLUB BRUGGE/ NIEUW BESTUUR/ BART VERHAEGHE/ POL JONCKHEERE/ PICTURE BY FLORIAN VAN EENOO©COPYRIGHT FLORIAN VAN EENOO/PHOTO NEWS ©PHOTO NEWS

Μετά τον προπονητή, Μισέλ Πρεντόμ, ο πρόεδρος της Μπριζ, Μπαρτ Βερχάεγκε, ξεκαθάρισε ότι το μοναδικό παιχνίδι το οποίο ενδιαφέρει είναι η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Το κατέστησε σαφές ο προπονητής, Μισέλ Πρεντόμ, το κατέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο πρόεδρος, Μπαρτ Βερχάγκε... Η Μπριζ έχει ως τον απόλυτο στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και θέλει να το διασφαλίσει με την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Σωστά διαβάσατε... Του Europa League και όχι του Champions League, διότι στο club θεωρούν ότι δεν έχουν τις προδιαγραφές να ξεπεράσουν τον αντίπαλο στα play off της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος, Μπαρτ Βερχάεγκε ( δεξιά στη φωτογραφία ), τόνισε χωρίς δισταγμό ότι το ματς του πρωταθλήματος δεν έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή για τη Μπριζ...

"Το παιχνίδι με τη Μαλίν είναι λιγότερο σημαντικό από εκείνο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι όλα τα λεφτά" ανέφερε ο Βέλγος και συμπλήρωσε ότι "ο αγώνας της Τετάρτης είναι για μας τελικός. Αυτός για το πρωτάθλημα με τη Μαλίν είναι απλώς ένα από τα 30 παιχνίδια της κανονικής περιόδου".

Επιπροσθέτως, έθεσε την προτεραιότητα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μην αφήνοντας αμφιβολίες: "Ο πρωταρχικός στόχος για το πρώτο μισό της σεζόν είναι ξεκάθαρος: να πάρουμε μέρος στους ομίλους του Europa League, είτε νικώντας τον Παναθηναϊκό, είτε περνώντας τον επόμενο προκριματικό γύρο".

Ακόμα, φρόντισε να εμψυχώσει τους παίκτες και τον προπονητή, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του: " Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, ούτε είχαμε την απόδοση που περιμέναμε στο πρώτο παιχνίδι. Όμως αποδείξαμε πως έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Έχω πίστη για την πρόκριση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ