CHAMPIONS LEAGUE

Βαλβέρδε: "Σημαντικό ματς για εμένα και τον Μέσι"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde, second left, talks with Lionel Messi during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, Nov 25, 2017. Valencia will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde, second left, talks with Lionel Messi during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, Nov 25, 2017. Valencia will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, έπλεξε το εγκώμιο της Τσέλσι και του Αντόνιο Κόντε, ενώ τόνισε τη σημασία του ματς για τον ίδιο και τον Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Τσέλσι στο Λονδίνο (20/2, 21:45) για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο των 16 του Champions League κι ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

"Είναι δύσκολο να σκοράρεις εκτός έδρας στο Champions League και δύσκολο θα είναι και αύριο. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται καλά, που μπορεί να σε εκπλήξει στην αντεπίθεση.

Είναι σημαντικό ματς για όλους. Για τον Λέο και για μένα επίσης. Θα είναι δύσκολο, λόγω του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Όποτε και να παίξεις με την Τσέλσι, είναι άσχημο. Διατηρεί την περυσινή ποιότητά της. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά βελτιώνεται. Έχουν τον Αζάρ, τώρα τον Ζιρού, τον Πέδρο.

Ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Για το βιογραφικό του, για ο,τι έκανε στη Γιουβέντους και την Τσέλσι", υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ