CHAMPIONS LEAGUE

Βαλβέρδε: “Η Τσέλσι μάς έκανε να υποφέρουμε”

Chelsea coach Antonio Conte, left, and Barcelona coach Ernesto Valverde, right, gesture during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Chelsea coach Antonio Conte, left, and Barcelona coach Ernesto Valverde, right, gesture during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ικανοποιημένος από την πρόκριση εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σε δηλώσεις του μετά το ματς. Η παραδοχή για την καλή εμφάνιση της Τσέλσι και η αποθέωση προς τον Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Τσέλσι στο Camp Nou και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. H νίκη, πάντως, δεν ήρθε εύκολα με την Τσέλσι να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Υποφέραμε πολύ σ' αυτό το ματς, η Τσέλσι μάς πίεσε πολύ σκληρά και δημιούργησε πολλούς κινδύνους” ανέφερε αρχικά.

Μας έδειξαν πως είναι εξαιρετική ομάδα με καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε αρκετά τυχεροί που καταφέραμε να τους αποκλείσουμε. Πρέπει να παραδεχθώ πως ήταν ένας καλός αντίπαλος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ζευγάρι και στα δύο παιχνίδια”.

Παράλληλα, ο “Txingurri” δεν παρέλειψε να εκθειάσει για ακόμα μία φορά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση με δύο γκολ και μία ασίστ στον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ξέρει πως σε μερικά σημεία οι αστέρες της ομάδας πρέπει να βγουν μπροστά. Ο ίδιος αναγκάζεται να το κάνει αυτό. Αυτό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του Μέσι, το αίσθημα ευθύνης που διαθέτει. Είμαστε αρκετά τυχεροί που βλέπουμε κάτι που θα μείνει στην ιστορία”.

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ