CHAMPIONS LEAGUE

Βαλβέρδε: "Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για ο,τι συνέβη"

Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League.

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μπαρτσελόνα μετά την ήττα (3-0) από τη Ρόμα στο "Olimpico" και τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από τους "τζαλορόσι" στα προημιτελικά του Champions League.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε λόγο για "λυπηρή μέρα για όλους τους Καταλανούς" κι άφησε με τις δηλώσεις του ανοιχτό ακόμα και το σενάριο απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ίδιος ο "Txingurri" δεν κρύφτηκε κι ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας της Βαρκελώνης.

"Δεν είχαμε απαντήσεις, τους βγήκαν τα πάντα. Με την πίεσή τους, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη δεύτερη μπαλιά. Όταν χάνεις σε πολλά σημεία του ματς, αυτό είναι ανώτερο από κάθε ανάλυση.

Σχεδίασαν ένα ματς δυνατό, επιθετικό, εμείς είχαμε δυσκολίες. Οι σεζόν είναι μεγάλες και το να κατακτήσεις το τρόπαιο είναι δύσκολο. Ξέρουμε την απογοήτευση που φέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει να σηκώσουμε, όμως, κεφάλι. Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλα. Είμαι το κεφάλι της ομάδας. Εγώ τα σχεδιάζω όλα", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρώτο ποστάρισμα του Μανωλά μετά το γκολ επί της Μπαρτσελόνα
Μανωλάς όπως Δέλλας και... Ταρντέλι
Ανατριχίλα: Το γκολ του Μανωλά από την εξέδρα του Olimpico
Το twitter αποθεώνει τον "Θεό" Μανωλά!
Τα δάκρυα του Μανωλά στο τέλος του αγώνα
Μανωλάς: "Δεν με ένοιαζε να μείνω στην ιστορία αλλά να αποκλείσουμε τη Μπαρτσελόνα"
Οι έξαλλες περιγραφές των ξένων στο γκολ του Μανωλά
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί Μανωλά στο "Ολίμπικο" μετά από την πρόκριση
Ο Μανωλάς απέκλεισε την Μπαρτσελόνα!
Ο Μανωλάς τρελάθηκε: Το γκολ του Έλληνα στην Μπαρτσελόνα

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ