CHAMPIONS LEAGUE

Ύμνοι Άγγλων για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Schalke's Greek defender Kyriakos Papadopoulos (R) and Valencia's Argentinian midfielder Tino Costa vie for the ball during the UEFA Champions League Round of 16 second leg football match Schalke 04  vs FC Valencia in the western German city of Gelsenkirchen on March 9, 2011. Schalke won the match 3-1 and have qualified for the quarter-finals. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ (Photo credit should read PATRIK STOLLARZ/AFP/Getty Images)
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κερδίζει τη μονομαχία με τον Τίνο Κόστα AFP/GETTY IMAGES

Μέλι στάζουν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο οι Άγγλοι στις προαναγγελίες για το ματς της Μάντσεστερ με την Σάλκε χαρακτηρίζοντας τον ως "ανυπέρβλητο εμπόδιο".

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται απόψε το βράδυ (26/4, 21:45) για το σπουδαιότερο ματς της καριέρας του (...μέχρι το επόμενο) και τα θετικά σχόλια για την φετινή του παρουσία του όλο και πληθαίνουν στα ευρωπαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο της προαναγγελίας του αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Μάντσεστερ που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην διαδικτυακή έκδοση της "Telegraph" όπου ο συντάκτης τον χαρακτηρίζει ως "ανυπέρβλητο εμπόδιο".

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Σάλκε στους οποίους φιγουράρει το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

" Ήρθε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για 4,6 εκατομμύρια λίρες και είναι ο νεότερος στο top των Ελλήνων παικτών, συνεχίζοντας να έχει τεράστια εξέλιξη στη Γερμανία.

Ένα μείγμα ενέργειας και δύναμης στα τάκλιν, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα αποτελέσει απόψε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο", είναι τα λόγια του συντάκτη για τον 19χρονο αμυντικό μέσο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ