CHAMPIONS LEAGUE

Τζούκιτς: "Εκτός ομάδας ο Λεονάρντο"

fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Rada na stadionu Partizana, Beograd 27.08.2016. godine Foto: Marko Metlas
Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad
fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Rada na stadionu Partizana, Beograd 27.08.2016. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad MARKO METLAS/ MN PRESS

Απών από την πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος ο Λεονάρντο, για τον οποίο ο προπονητής της Παρτίζαν αποκάλυψε ότι βρίσκεται εκτός ομάδας, δίχως να δώσει διευκρινίσεις.

Τόσο ο Λεονάρντο, όσο και Ούρος Τζούρτζεβιτς έχουν διαμηνύσει στη διοίκηση της Παρτίζαν ότι θέλουν να αγωνιστούν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με την μεταγραφή τους να δρομολογείται μετά τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο οι εξελίξεις για τον Βραζιλιάνο ενδέχεται να σημειωθούν γρηγορότερα, κρίνοντας τουλάχιστον από τις δηλώσεις του Μίροσλαβ Τζούκιτς το απόγευμα του Σαββάτου (22/7).

Ο παίκτης δεν ήταν στην αποστολή της Παρτίζαν στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μάτσβα Σάμπατς και ο τεχνικός των πρωταθλητών Σερβίας τόνισε πως "ο Λεονάρντο δεν προπονήθηκε και είναι φυσιολογικό, καθώς βρίσκεται εκτός ομάδας".

Ο Λεονάρντο ψάχνει άμεσα την αποχώρηση του από την Παρτίζαν και μοιάζει δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι ο Ίβιτσα Ίλιεφ, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, βάζει εμπόδια για την μεταγραφή του. Κάτι που μεταφράζεται στην αρνητική απάντηση προς την Αλ Αΐν αλλά και την κωλυσιεργία στις διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί.

Οι Σέρβοι θέλουν να πείσουν τον παίκτη να παίξει στα ματς με τον Ολυμπιακό και μετά να φύγει, με τους Λεονάρντο και Τζούκιτς να έχουν μια συνάντηση την Κυριακή (23/7), από το αποτέλεσμα της οποίας θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του Βραζιλιάνο κυνηγού.

Στην Σερβία υποστηρίζουν ότι η Αλ Αχλί προσφέρει 6 εκατ. ευρώ στην Παρτίζαν και απομένει να φανεί αν θα πάρει τον παίκτη πριν ή μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό, εκτιμώντας πως ο Βραζιλιάνος θα παίξει τουλάχιστον στο ματς του Βελιγραδίου.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ