CHAMPIONS LEAGUE

Τζέκο: “Όλοι αξίζουμε ένα standing ovation”

Roma's Edin Dzeko celebrates after scoring his side's opening goal after scoring his side's opening goalduring a Champions League round of 16 second-leg soccer match between Roma and Shakhtar Donetsk, at the Rome Olympic stadium, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Edin Dzeko celebrates after scoring his side's opening goal after scoring his side's opening goalduring a Champions League round of 16 second-leg soccer match between Roma and Shakhtar Donetsk, at the Rome Olympic stadium, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Περιχαρής για τη νίκη της ομάδας του με 1-0 εναντίον της Σαχτάρ που σηματοδότησε και την πρόκριση στους “8” του Champions League o Έντιν Τζέκο. Τι δήλωσε για το standing ovation τη στιγμή της αλλαγής του.

Με πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο, η Ρόμα επικράτησε με 1-0 εναντίον της Σαχτάρ, ανατρέποντας την ήττα με 2-1 στην Ουκρανία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Βόσνιος επιθετικός πέτυχε το καθοριστικό τέρμα στο 52ο λεπτό, με τον κόσμο να του χαρίζει ένα standing ovation κατά τη στιγμή της αντικατάστασης του στο 89ο λεπτό.

Ήταν μία καταπληκτική βραδιά για μένα, για τη Ρόμα και για όλη την ομάδα” ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ήμασταν υπομονετικοί. Γνωρίζαμε πως ένα γκολ θα μας έδινε την πρόκριση στα προημιτελικά. Πετύχαμε αυτό το γκολ και καταφέραμε κάτι που η Ρόμα δεν είχε καταφέρει εδώ και δέκα χρόνια. Όλοι αξίζουμε ένα standing ovation, τα δώσαμε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση των προημιτελικών, δήλωσε:

" Δεν το σκέφτομαι, όλα θα είναι δύσκολα. Σε όποιο γήπεδο και αν πάμε, θα συναντήσουμε τρομερή ατμόσφαιρα. Σ' αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε”.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ