CHAMPIONS LEAGUE

Τσιρίλο: "Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, αλλά η Γιουβέντους είναι ανώτερη"

Τσιρίλο: "Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, αλλά η Γιουβέντους είναι ανώτερη"
EUROKINISSI

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους στο Τορίνο και κατέθεσε την άποψή του για τις δυο ομάδες.

Στο "Tuttomercatoweb" μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην Ελλάδα αλλά η Γιουβέντους έχει μία ανώτερη ομάδα. Στα χαρτιά η Γιουβέντους είναι φαβορί και ομάδα τοπ επιπέδου, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε και τον Ολυμπιακό", είπε αρχικά ο Τσιρίλο και συνέχισε για το πώς θα παίξουν οι Πειραιώτες:

"Συνήθως παίζει με τέσσερις αμυντικούς, τρεις μέσους και τρεις φορ. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα το αλλάξουν αυτό. Θα προσπαθήσουν να πάνε καλά μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ, σε μία προσπάθεια να κάνουν ένα θαύμα με Γιουβέντους".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη, απάντησε: "Φέτος έχει αλλάξει ξανά αρκετά. Ατομικά δεν έχω να πω για κάποιον αλλά στην Super League τα τελευταία χρόνια έχουν ένα δυνατό σύνολο, παίρνουν πρωταθλήματα και πάντα παλεύουν για τον τίτλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ