CHAMPIONS LEAGUE

Τσέφεριν: "Βαθιά ταραγμένος απ' τις εκρήξεις"

UEFA president Aleksander Ceferin speaks during a news conference in Stara Pazova, near Belgrade, Serbia, Friday, March 31, 2017. Ceferin is on a one-day visit to Serbia.(AP Photo/Darko Vojinovic)
UEFA president Aleksander Ceferin speaks during a news conference in Stara Pazova, near Belgrade, Serbia, Friday, March 31, 2017. Ceferin is on a one-day visit to Serbia.(AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, με αφορμή τις εκρήξεις στο Ντόρτμουντ προχώρησε σε δήλωση στήριξης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι εκρήξεις που έλαβαν χώρα στο Ντόρτμουντ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Μπορούσια και της Μονακό για τα προημιτελικά του Champions League και είχαν ως στόχο το πούλμαν των Βεστφαλών, προκάλεσαν σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Με αφορμή το σοβαρό συμβάν στη Γερμανία, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν προχώρησε σε δήλωση στήριξης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

"Είμαι βαθιά ταραγμένος απ' τις εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ στο Ντόρτμουντ. Η απόφαση που ελήφθη για αναβολή του αγώνα του Champions League μεταξύ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Μονακό ήταν σωστή, δεδομένου ότι πρέπει πάντα να μπαίνει ως προτεραιότητα η ασφάλεια όλων των οπαδών, αλλά και των παικτών της ομάδας.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου προς τους εκπροσώπους των δύο συλλόγων, των τοπικών αρχών και των φιλάθλων για τη συνεργασίας τους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ