CHAMPIONS LEAGUE

Τσάβι: "Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα"

Τσάβι: "Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα"

Ο Τσάβι πριν πάει στο Κατάρ κατέκτησε για 4η φορά Champions League, για δεύτερη φορά τρεμπλ και έχει τους περισσότερους τίτλους στην Μπαρτσελόνα με 25! Τόνισε λοιπόν πως δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο

Ο Τσάβι μπαίνοντας ως αλλαγή αντί του Ινιέστα στον τελικό έφτασε τις 151 συμμετοχές στο CL (πρώτος, ξεπέρασε ξανά τον Κασίγιας), ενώ εν συνεχεία κατέκτησε το 25ο τρόπαιο στην καριέρα του με τους "μπλαουγκράνα".

Κανείς δεν έχει περισσότερα και φεύγει για το Κατάρ έχοντας κατακτήσει για 4η φορά Champions League και για δεύτερη φορά τρεμπλ.

"Δεν υπάρχουν λόγια για το περιγράψω. Πραγματικά δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ήδη νοσταλγώ τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους ξέροντας πως δεν θα ξαναπαίξω για την ομάδα", τόνισε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα μετά τον θρίαμβο επί της Γιουβέντους.

"Μετά την ισοφάριση η Γιουβέντους πίεσε, αλλά εμφανίστηκε πάλι ο Μέσι. Ο Λουίς Ενρίκε το άξιζε μετά από την έντονη κριτική που δέχτηκε. Αυτά που έκανε το προπονητικό επιτελείο ήταν φοβερά. Το άξιζαν όλοι και μπορούν να το επαναλάβουν και του χρόνου".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ