CHAMPIONS LEAGUE

Τσακώθηκαν (οι συμπαίκτες) Ντε Μπράινε - Νταβίδ Σίλβα!

Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates after scoring his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan., 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates after scoring his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan., 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Απίστευτο γεγονός στο φινάλε του πρώτου μέρος της αναμέτρησης Σίτι - Νάπολι, όταν οι συμπαίκτες στην ομάδα του Μάντσεστερ, Νταβίδ Σίλβα και Κέβιν Ντε Μπράινε, καβγάδισαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μπορεί η Μάνστσεστερ Σίτι να προηγήθηκε από νωρίς στην αναμέτρηση με τη Νάπολι και να πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα δυο γκολ, όμως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Μάντσεστερ δεν δείχνει να είναι και το καλύτερο.

Με τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Κέβιν Ντε Μπράινε πήγε στους διαιτητές για να διαμαρτυρηθεί, με τον Νταβίδ Σίλβα να τον τραβά. Ο νεαρός Βέλγος "κλώτσησε", αντέδρασε υπερβολικά και οι κάμερες τον έπιασαν να τσακώνεται τόσο με τον Ισπανό (που είναι αρχηγός στη Σίτι), όσο και με τον Φερναντίνιο που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ