CHAMPIONS LEAGUE

Τρία δοκάρια στην ίδια φάση, δύο ο Μήτρογλου και... γκολ

Τρία δοκάρια στην ίδια φάση, δύο ο Μήτρογλου και... γκολ

Η Μπενφίκα είχε τρία δοκάρια στην ίδια φάση, ο Κώστας Μήτρογλου κατέγραψε τα δύο εξ αυτών, αλλά τελικά οι Πορτογάλοι κατάφεραν να σκοράρουν (video).

Μία σπάνια φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Μπενφίκα στην Κωνσταντινούπολη. Οι Πορτογάλοι είχαν... τριπλό δοκάρι στην ίδια φάση, προτού σκοράρουν για τρίτη φορά, με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει τα δύο εξ αυτών!

Μετά από εκτέλεση φάουλ στην "καρδιά" της τουρκικής περιοχής, ο Έλληνας φορ νίκησε τον προσωπικό αντίπαλό του, πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μήτρογλου δεν το έβαλε κάτω και πήγε για ριμπάουντ, το πήρε, αλλά και η νέα κεφαλιά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η μπάλα έφυγε προς τα αριστερά, εκεί όπου καραδοκούσε ο Εντουάρντο Σάλβιο σε κενή εστία. Ο Αργεντινός μέσος έπιασε με τη σειρά του νέα κεφαλιά, εξ επαφής με την κενή εστία, αλλά η μπάλα χτύπησε ξανά στο δοκάρι, το κάθετο αυτήν τη φορά.

Το επόμενο ριμπάουντ ήταν για τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έπιασε ένα καλό σουτ και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την τέταρτη προσπάθεια, γράφοντας το 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Champions League LIVE
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ