CHAMPIONS LEAGUE

Τρελαμένοι οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Τρελαμένοι οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 1-0 τη Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και μετά το ματς οι φίλοι της αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο που διέμενε. Καπνογόνα, συνθήματα, πανικός (VIDEO).

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Champions League έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία νίκησε 1-0 την Μπάγερν Μονάχου στο "Βιθέντε Καλντερόν" χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Σαούλ με υπέροχο σλάλομ και τελείωμα στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.

Προφανώς και η ρεβάνς στο Μόναχο την ερχόμενη Τρίτη (3/5) θα είναι πολύ δύσκολη για τους "ροχιμπλάνκος" στην "Allianz Arena", όμως υπάρχει πίστη στις τάξεις της ομάδας ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι ποδοσφαιριστές του θα καταφέρουν να αντέξουν στην δεδομένη πίεση και να περάσουν στον τελικό της 28ης Μαΐου στο Μιλάνο με μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή, επικράτησε πανικός μόλις έκανε την εμφάνισή του το πούλμαν, με τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης να ανάβουν δεκάδες καπνογόνα, να φωνάζουν συνθήματα και να δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Ομάδα και κόσμος είναι ένα πράγμα και αυτό αποτελεί ένα από τα μυστικά της επιτυχίας...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ