CHAMPIONS LEAGUE

Τραγουδούσαν για την Ντόρτμουντ οι οπαδοί της Μονακό

Τραγουδούσαν για την Ντόρτμουντ οι οπαδοί της Μονακό

Εν αναμονή της τύχης του αγώνα μετά την έκρηξη πλησίον του πούλμαν της Ντόρτμουντ και τον τραυματισμό του Μπάρτρα, οι φίλοι της Μονακό τραγουδούσαν το όνομα της γερμανικής ομάδας, που τους ευχαρίστησε για την υπομονή και την συμπαράσταση τους.

Κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως από την γερμανική αστυνομία, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πλησίον του πούλμαν της Ντόρτμουντ που μετέφερε την αποστολή στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Μονακό.

Ο Μπάρτρα τραυματίστηκε από θραύσματα γυαλιού από τα σπασμένα -εξαιτίας της έκρηξης- τζάμια του πούλμαν, τη στιγμή που οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι συνολικά τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή.

Ήταν φυσικό επόμενο η UEFA να αποφασίσει την αναβολή (για λόγους ασφαλείας) του αγώνα για την Τετάρτη (12/4), αλλάζοντας όμως την καθιερωμένη ώρα έναρξης, ώστε να μην συμπέσει με τα δύο αυριανά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Σε όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε αγωνία για την κατάσταση του Μπάρτρα (δεν έχει κάτι σοβαρό) αλλά και τύχη της αναμέτρησης, οι φίλοι της Μονακό τραγουδούσαν το όνομα της Ντόρτμουντ στις εξέδρες του "Signal Iduna Park", γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φίλους της γερμανικής ομάδας, που με τη σειρά της ευχαρίστηκε τους οπαδούς του γαλλικού συλλόγου για την υπομονή και την συμπαράσταση τους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ