CHAMPIONS LEAGUE

Το ρεκόρ του Ρονάλντο

Το ρεκόρ του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 34' και το 90' της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που φτάνει τα 16 γκολ στην διοργάνωση σε μια αγωνιστική περίοδο. Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Πορτογάλου (video).

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (29/4) στο "Allianz Arena", στον επαναληπτικό ημιτελικό των δύο ομάδων (οι "μερένγκες" είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς) στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους Βαυαρούς και προηγήθηκαν με 0-3 μόλις στο 34' (0-4 το τελικό σκορ) , χάρη σε δύο τέρματα του Ράμος και ένα του Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με αυτό το γκολ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης που φτάνει τα 15 τέρματα σε μία αγωνιστική περίοδο, σπάζοντας το ρεκόρ των Ζοζέ Αλταφίνι (Μίλαν) και Λιονέλ Μέσι που είχαν σημειώσει 14.

Ο άσος των "μερένγκες" μάλιστα πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο αυτή την επιτυχία του (όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο πιο κάτω), δείχνοντας με τα χέρια του τις... τρεις παλάμες γκολ που έφτασε την φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Partido de vuelta de las 1/2 de la Liga de Campeones entre el Bayern Múnich y el Real Madrid en el Allianz Arena. En la imagen, Cristiano Ronaldo celebra su primer gol. 

Second leg of 1/2 Champions League match between Bayern Munich and Real Madrid. In this picture, Cristiano Ronaldo celebrates his first goal.
Partido de vuelta de las 1/2 de la Liga de Campeones entre el Bayern Múnich y el Real Madrid en el Allianz Arena. En la imagen, Cristiano Ronaldo celebra su primer gol. Second leg of 1/2 Champions League match between Bayern Munich and Real Madrid. In this picture, Cristiano Ronaldo celebrates his first goal. PARTIDO DE VUELTA DE LAS 1/2 DE LA LIGA DE CAMPEONES ENTRE EL BAYERN MUNICH Y EL REAL MADRID EN EL ALLIANZ ARENA. EN LA IMAGEN, CRISTIANO RONALDO CELEBRA SU PRIMER GOL. SECOND LEG OF 1/2 CHAMPIONS LEAGUE MATCH BETWEEN BAYERN MUNICH AND REAL MADRID. IN THIS PICTURE, CRISTIANO RONALDO CELEBRATES HIS FIRST GOAL.

Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα, ο Ρονάλντο σκόραρε ένα ακόμη γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ φτάνοντας με αυτό τον τρόπο τα 16 τέρματα στο φετινό μαραθώνιο του Champions League.

Ο Πορτογάλος μάλιστα έφτασε τα 51 γκολ στο Champions League σε 50 εμφανίσεις με την Ρεάλ, ενώ έχει και άλλα 15 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχει και ένα στα προκριματικά).

Έτσι συνολικά έφτασε τα 66 τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και βρίσκεται στο κυνήγι του Μέσι που μετρά ένα περισσότερο (67) και του άλλοτε μεγάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Γκονθάλεθ, που είναι στην κορυφή με 71.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ