CHAMPIONS LEAGUE

To video που αθωώνει τον Σουάρες!

To video που αθωώνει τον Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες κατηγορήθηκε πως δάγκωσε τον Ντεμιτσέλις κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα όμως ένα video τον... βγάζει λάδι! Επίθεση του Ουρουγουανού κατά των αγγλικών ΜΜΕ.

Ο Λουίς Σουάρες πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης με τη Μπαρτσελόνα σκοράροντας και τα δύο γκολ των Καταλανών κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη νίκη του.

Αιτία οι νέες βολές που δέχτηκε μέσα από τα social media αλλά και μερίδα των ΜΜΕ (κυρίως από Αγγλία και... Μαδρίτη), τα οποία στάθηκαν σε ένα video στο οποίο φέρεται ο Ουρουγουανός άσος να προσπαθεί να δαγκώσει το χέρι του Μαρτίν Ντεμιτσέλις λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Η εικόνα αυτή έκανε το γύρο του κόσμου όμως ευτυχώς για τον Σουάρες είδε το φως της δημοσιότητας και ένα δεύτερο video με κοντινή λήψη αυτή τη φορά, όπου φανερώνει πως ο παίκτης προσπάθησε να αποφύγει και όχι να δαγκώσει το απλωμένο χέρι του αντιπάλου του...

"Ο Ντεμιτσέλις έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα αγγλικά ΜΜΕ το κάνουν αυτό.

Ο μοναδικός λόγος που μπορώ να βρω είναι ότι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά", τόνισε ο 28χρονος στράικερ στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "Sport890", και συμπλήρωσε με νόημα:

"Πρέπει να έχουν πληγωθεί μετά από αυτά που τους έκανα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά ξεχνούν ότι έπαιξα στην Αγγλία και θα έπρεπε να μου δείχνουν κάποιο σεβασμό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ