CHAMPIONS LEAGUE

Το twitter τρολάρει την Άρσεναλ και τον Βενγκέρ

Το twitter τρολάρει την Άρσεναλ και τον Βενγκέρ

Μπορεί η Άρσεναλ να τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και να περίμενε καλύτερη τύχη, αλλά η κληρωτίδα την έφερε ξανά αντιμέτωπη με την Μπάγερν. Άλλο που δεν ήθελαν οι χρήστες στο twitter.

Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ θα τεθούν αντιμέτωπες στους "16" του Champions League για τρίτη φορά απ' το 2013 κι έπειτα (2013, 2014, 2017) και το twitter σχολίασε με κέφι την εν λόγω διασταύρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους στη φάση των "16", οι Βαυαροί μέτρησαν ισάριθμες προκρίσεις. H Mπάγερν έκανε δύο νίκες, ένα ματς έληξε ισόπαλο, ενώ η Άρσεναλ νίκησε μία φορά χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους "8".

Μάλιστα, στις προηγούμενες κληρώσεις ο γερμανικός σύλλογος έμπαινε στο γκρουπ των ισχυρών. Κάτι το οποίο δεν έγινε στη διαδικασία της Δευτέρας (11/12). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης με 12 βαθμούς.

Αντίθετα, οι "κανονιέρηδες" κατέκτησαν την πρωτιά του 1ου ομίλου με 14 βαθμούς, αφήνοντας πίσω την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι σίγουρο ότι ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάληψη της κορυφής, επιθυμώντας βατό αντίπαλο. Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια η κληρωτίδα δεν "συμπαθεί" την Άρσεναλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι πέρσι αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει δύο ήττες (2-0, 3-1).

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήρθε, καθώς ο Βενγκέρ θα βρει ξανά στον δρόμο του την Μπάγερν Μονάχου, με την οποία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος. Πάντως, το twitter δεν έχει την ίδια άποψη, μιας και... τρολάρει κατά ριπάς τον Γάλλο τεχνικό για τα προσεχή παιχνίδια.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ