CHAMPIONS LEAGUE

Το σόου του Ντιέγκο Σιμεόνε

Το σόου του Ντιέγκο Σιμεόνε
Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έζησε έντονα από τον πάγκο την πρόκριση της Ατλέτικο επί της Αϊντχόφεν προσφέροντας μοναδικό σόου. Έχασε το... χαμένο πέναλτι και δήλωσε πως οι παίκτες του δεν προπονούνται στα πέναλτι (VIDEOS)!

Έπρεπε να εκτελεστούν 16 πέναλτι ( όσες και οι ομάδες σε αυτή τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ) για να μάθουμε ποια από τις Ατλέτικο και Αϊντχόφεν θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Τελικά ο Λουσιάνο Νάρσινχ από την πλευρά των Ολλανδών το έχασε και ο Χουανφράν από την πλευρά των Ισπανών ευστόχησε, στέλνοντας την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στους "8".

Ο Αργεντινός προπονητής έδωσε το δικό του σόου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας τρομερές αντιδράσεις στις φάσεις που δέχθηκε και έφτιαξε η ομάδα του. Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι των Ολλανδών.

Και αυτό γιατί ο Σιμεόνε γύρισε την πλάτη του με σκοπό να ζητήσει από τον κόσμο να ξεσηκωθεί, χάνοντας τη φάση! Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πάντως, ο νεαρός κόουτς αποκάλυψε πως δεν κάνει προπόνηση για τις εκτελέσεις πέναλτι, γιατί τις θεωρεί ανούσιες.

"Δεν κάνουμε ειδική προπόνηση στα πέναλτι γιατί δεν έχει κανένα όφελος. Ο βοηθός μου διάλεξε παίκτες πέρσι με την Λεβερκούζεν και το ίδιο έκανε και φέτος. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια. Και τότε και τώρα ήταν δύσκολο, σαν ένα παιχνίδι σκάκι", είπε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής και συνέχισε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που περάσαμε στους "8". Πίσω από το γκολ της πρόκρισης κρύβεται σκληρή δουλειά πολλών ανθρώπων. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για να μην σταματήσει το ταξίδι εδώ".



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ