CHAMPIONS LEAGUE

Το πρώτο μήνυμα της Παρί στην Τσέλσι

Το πρώτο μήνυμα της Παρί στην Τσέλσι
GETTY IMAGES

Λίγο μετά την κλήρωση των "16" του Champions League που έφερε απέναντι Παρί και Τσέλσι, οι Παριζιάνοι επιχείρησαν να βάλουν το πρώτο... γκολ στους Λονδρέζους (φωτογραφία).

Πέρυσι η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στις αναμετρήσεις της με την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, με ένα γκολ του Ντεμπά Μπα στο φινάλε του δεύτερου αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" να χαρίζει στην ομάδα του Δυτικού Λονδίνου τα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Φέτος η κληρωτίδα έκανε το χατήρι του Ζοζέ Μουρίνιο (είχε δηλώσει πως επιθυμεί να παίξει κόντρα στην Παρί για μην κουραστούν με τις μετακινήσεις οι παίκτες του αλλά και οι οπαδοί της ομάδας!) και έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες λίγο νωρίτερα, στη φάση των "16" του θεσμού.

Και αν στο στρατόπεδο της Τσέλσι επιθυμούν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους με τον ίδιο αντίπαλο μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, στο Παρίσι σκέφτονται μόνο ένα πράγμα: πώς θα πάρουν ρεβάνς από τους αντιπάλους τους για να βρεθούν για τρίτη διαδοχική φορά στους "8".

Φρόντισαν μάλιστα να στείλουν το πρώτο μήνυμα ενόψει των δύο αναμετρήσεων (17 Φεβρουαριου & 11 Μαρτίου), αφού με το hashtag #ToBeContinued ("Συνεχίζεται") η Παρί έστειλε φωτογραφία στην Τσέλσι όπου έλεγε: "Αγαπητοί φίλοι της Τσέλσι, σας είπαμε ότι θα επιστρέψουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ