CHAMPIONS LEAGUE

Το προκλητικό tweet της Μπάγερν και η συγγνώμη

Το προκλητικό tweet της Μπάγερν και η συγγνώμη

Διαδικτυακός "πόλεμος" άνοιξε μεταξύ της Μπάγερν και της Γιουβέντους, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League. Δείτε την προκλητική ανάρτηση των Βαυαρών αλλά και τη μεταμέλειά τους.

Σε επικοινωνιακή "γκάφα" υπ(έπεσε) η Μπάγερν Μονάχου την ημέρα της ρεβάνς με τη Γιουβέντους, για τη φάση των "16" του Champions League. Οι Βαυαροί ανέρτησαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter μια φωτογραφία με τις ράγες ενός τρένου και στο μπλόκο αναγραφόταν το σλόγκαν της "Μεγάλης Κυρίας", "Fino alla Fine", υποδεικνύοντας αδιέξοδο.

Μέσα από την "Allianz Arena" ξεπρόβαλε ο γκολκίπερ της γερμανικής ομάδας, Μάνουελ Νόιερ, πλαισιωμένος από το σλόγκαν "Εδώ είναι το τέλος" στην ιταλική γλώσσα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ιταλικής ομάδας με αποτέλεσμα να έρθει νέα ανάρτηση μεταμέλειας από την ομάδα του Μονάχου. "Δεν θέλαμε να δείξουμε έλλειψη σεβασμού σε κανέναν. Δυστυχώς, η εικόνα που χρησιμοποιήσαμε, παρερμηνεύτηκε. Δεν είχαμε τέτοια πρόθεση.

Η πρόθεσή μας, όσον αφορά στη χρησιμοποίηση της εικόνας, είναι η αναπαράσταση της πρόκλησης του Champions League από ποδοσφαιρικής σκοπιάς, στο στυλ ότι μία εκ των δύο ομάδων, αναπόφευκτα, θα αποκλειστεί από τη διοργάνωση", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ