CHAMPIONS LEAGUE

Το πιο φτηνό εισιτήριο κάθε ομάδας του Champions League

Το πιο φτηνό εισιτήριο κάθε ομάδας του Champions League

Έρευνα καταγράφει τα πιο φθηνά εισιτήρια στα γήπεδα των 32 ομάδων του φετινού Champions League και ορισμένα αποτελέσματα προκαλούν μεγάλη έκπληξη.

Στοιχηματική εταιρία συγκέντρωσε τα πιο φτηνά εισιτήρια που διέθεσαν οι 32 ομάδες του Champions League για τους αγώνες της φάσης των ομίλων και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πιο ακριβό εισιτήριο εντοπίζεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο "Γιουβέντους Στέιντιουμ". Οι πρωταθλητές Ιταλίας ζητούν τουλάχιστον 45 ευρώ για ένα εισιτήριο, αφήνοντας κατά ένα ευρώ πίσω τη Μπαρτσελόνα που φιγουράρει στη δεύτερη θέση στην κατάταξη της " Spread Ex".

Αμέσως πιο κάτω βρίσκεται ακόμα μία ομάδα με σχετικά καινούργιο γήπεδο, η Άρσεναλ, η οποία τιμολογεί στα 43 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το "Έμιρεϊτς". Η πρωτάρα της διοργάνωσης, Λέστερ, ακολουθεί με ελάχιστο αντίτιμο εισιτηρίου τα 40 ευρώ και από εκεί και πέρα, εμ 39 ευρώ, υπάρχουν τέσσερις ομάδες (Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπεσίκτας, Νάπολι).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ζητάει μόλις 34 ευρώ από τον κόσμο της για την πιο φθηνή θέση στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ενώ η Μπάγερν διαθέτει εισιτήρια από 30 ευρώ, ένα ευρώ πιο φθηνά από την Ντόρτμουντ.

Τα πιο φθηνά εισιτήρια με μεγάλη διαφορά διατίθενται στην Ουκρανία, η αφού η Ντίναμο Κιέβου ζητά μόλις 4,6 ευρώ για μία θέση στο "Ολιμπίνσκι". Ευκαιρία αποτελούν και τα πιο φθηνά εισιτήρια του "Ντραγκάο" της Πόρτο, που φτάνουν τα 11,5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια της Μπενφίκα αρχίζουν από τα 13,8 ευρώ και αυτά της Σπόρτινγκ από τα 30 ευρώ.

Τα πιο φτηνά εισιτήρια του Champions League

45 ευρώ: Γιουβέντους

44 ευρώ: Μπαρτσελόνα

43 ευρώ: Άρσεναλ

40 ευρώ: Λέστερ

39 ευρώ: Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπεσίκτας, Νάπολι

38 ευρώ: Σέλτικ

34 ευρώ: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπριζ

33 ευρώ: Βασιλεία, Αϊντχόφεν

31 ευρώ: Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Κοπεγχάγη

30 ευρώ: Σπόρτινγκ, Μπάγερν, Γκλάντμπαχ

29 ευρώ: Μάντσεστερ Σίτι

27 ευρώ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παρί Σεν Ζερμέν

26 ευρώ: Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Λιόν, Τότεναμ

24 ευρώ: Λέγκια

21 ευρώ: Μονακό

13,8 ευρώ: Μπενφίκα

12,7 ευρώ: Λουντογκόρετς

11,5 ευρώ: Πόρτο

4,6 ευρώ: Ντίναμο Κιέβου

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ