CHAMPIONS LEAGUE

Το μοναδικό ρεκόρ της Ρεάλ

Το μοναδικό ρεκόρ της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία στο Champions League καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε δις το "6 στα 6" στη φάση των ομίλων. Δείτε ποιες ομάδες το έχουν πετύχει ακόμα.

Με το 4-0 επί της Λουντογκόρετς η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την φάση των ομίλων καθώς έκανε το "6 στα 6", όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει καθώς το ίδιο είχε συμβεί και τη σεζόν 2011-12 όταν καθόταν στον πάγκο της ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι "μερένγκες" έχουν φτάσει λοιπόν δύο φορές τους 18 πόντους στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο.

Το μοναδικό ρεκόρ της Ρεάλ

Όσο για άλλες ομάδες που έχουν τερματίσει στην φάση των ομίλων χωρίς να έχουν πετάξει ούτε έναν βαθμό, αυτές είναι οι: Μίλαν (92-93), Παρί Σεν Ζερμέν (94-95), Σπαρτάκ Μόσχας (95-96) και Μπαρτσελόνα (02-03).

Σημειώνεται βέβαια πως καμία από τις ομάδες που είχαν πετύχει στο παρελθόν το "6 στα 6" δεν πήραν στο τέλος το τρόπαιο, με τη Ρεάλ να θέλει φυσικά να σπάσει αυτή την παράδοση και να γίνει ταυτόχρονα η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει δύο συνεχόμενες χρονιές το Champions League (με τη μορφή που υφίσταται αυτό από το 1992 και μετά).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ