CHAMPIONS LEAGUE

Το ξέφρενο πάρτι που "έκαψε" τον Ομπαμεγιάνγκ

Το ξέφρενο πάρτι που "έκαψε" τον Ομπαμεγιάνγκ

Πάρταρε μέχρι πρωίας ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και γι' αυτό ο Τόμας Τούχελ άφησε εκτός αποστολής τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ από τον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Χωρίς τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αγωνίστηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και ο λόγος δεν ήταν ούτε κάποιος τραυματισμός του ποδοσφαιριστή, ούτε λόγος τακτικής. Ο Τόμας Τούχελ άφησε εκτός αποστολής τον Αφρικανό επιθετικό διότι είχε ξενυχτήσει, ευρισκόμενος σε πάρτι και αυτό ήταν "κόκκινη γραμμή" για τον Γερμανό προπονητή των Βεστφαλών.

Ο Τούχελ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε πως ο αποκλεισμός του Ομπαμεγιάνγκ ήταν για λόγους εσωτερικούς. "Ήταν πολύ δύσκολο χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ. Δεν μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά. Στο επόμενο παιχνίδι θα επιστρέψει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός κόουτς για την απουσία του ποδοσφαιριστή του.

Ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε στο Βαρέζε και διασκέδασε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει καθυστερημένος στην προπόνηση μια ημέρα πριν τον αγώνα. Οι εικόνες από το πάρτι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και ο Τούχελ αποφάσισε να μην τον πάρει στην αποστολή, στέλνοντας μήνυμα με αυτό τον τρόπο ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από κανέναν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ