CHAMPIONS LEAGUE

Το φάουλ στο δοκάρι του Εμρέ στο 90' γλίτωσε τη Σεβίλλη

Το φάουλ στο δοκάρι του Εμρέ στο 90' γλίτωσε τη Σεβίλλη

Η Μπασακσεχίρ είχε την ευκαιρία να κλέψει στο 90' την πρόκριση από τη Σεβίλλη μέσα στην Ισπανία, αν το φάουλ του Εμρέ Μπελόζογλου δεν κατέληξε στο δοκάρι (video).

Ο αρχηγός της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, Εμρέ Μπελόζογλου, γνωρίζει καλά την τέχνη του φάουλ και παρότι έχει φτάσει αισίως τα 36 του, μία τέτοια εκτέλεση θα μπορούσε να τον στείλει στους ομίλους του Champions League εις βάρος της Σεβίλλης. Φευ...

Το δοκάρι δεν του έκανε τη χάρη στη φάση του 90', που ουσιαστικά έκρινε τον κερδισμένο του ζευγαριού, στέλνοντας τους Ανδαλουσιάνους στην κλήρωση της Πέμπτης.

Ο Τούρκος διεθνής έστησε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής των γηπεδούχων, που λίγο νωρίτερα είχαν δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης 2-2 κι ενώ είχαν νικήσει με 2-1 στην Πόλη. Ένα τρίτο γκολ των Τούρκων, θα τους έστελνε στους ομίλους και θα άφηνε την ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο στο "καναβάτσο".

Ο Εμρέ δεν πήρε πολλή φόρα, αλλά εκτέλεσε το φάουλ πλασαριστά με το αριστερό. Ο Σέρχιο Ρίκο πήδηξε στη δεξιά πλευρά του, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει την μπάλα. Για καλή τύχη του, εκείνη προσέκρουσε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε μακριά, γλιτώνοντας το καταδικαστικό τρίτο τέρμα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ