CHAMPIONS LEAGUE

Το έχει ξανακάνει ο Σουάρες στον Νταβίντ Λουίζ

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (C) scores his second goal past Paris Saint-Germain's Brazilian defender David Luiz (L) during the UEFA Champions league quarter-final first leg football match PSG vs FC Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris on April 15, 2015. AFP PHOTO / MARTIN BUREAU        (Photo credit should read MARTIN BUREAU/AFP/Getty Images)
Σουάρες Λουίζ AFP/GETTY IMAGES

Νομίζατε πως ο Λουίς Σουάρες πέρασε για πρώτη φορά με εντυπωσιακό τρόπο κάτω από τα πόδια του Νταβίντ Λουίζ; Δείτε τι είχε κάνει όταν οι δυο τους έπαιζαν στην Αγγλία.

Η Μπαρτσελόνα παίζοντας εντυπωσιακά κέρδισε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ των Ισπανών με εντυπωσιακό τρόπο, κάνοντας αντίστοιχες "ποδιές" στον Νταβίντ Λουίζ!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουρουγουανός "ψαρώνει" τον αντίπαλο του με αυτόν τον τρόπο. Το είχε ξανακάνει όταν οι δυο τους αγωνίζονταν στην Αγγλία!

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, ο Σουάρες έκανε... "κουτό" τον Λουίζ περνώντας τον κάτω από τα πόδια.

Στη συνέχεια βέβαια δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα. Δείτε και τις τρεις "ποδιές" σε ένα βίντεο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ