CHAMPIONS LEAGUE

Το επικό πρωτοσέλιδο της Marca και το τρολάρισμα της Mundo Deportivo

Το επικό πρωτοσέλιδο της Marca και το τρολάρισμα της Mundo Deportivo

Η Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνεται στη μάχη του Champions League με στόχο ένα ανεπανάληπτο three-peat και η Marca βρήκε έναν πανέξυπνο τρόπο για να προαναγγείλει τo εγχείρημα των "μερένγκες". Το... Νο2 ανάμεσα σε Ρονάλντο και Νεϊμάρ ψάχνει η Mundo Deportivo!

Την Τρίτη (13/2) ξεκίνησε η φάση των 16 του Champions League με τις αναμετρήσεις Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι (0-4) και Γιουβέντους - Τότεναμ (2-2), το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/2) περιλαμβάνει τις μάχες Πόρτο - Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Μαδριλένοι έρχονται από δύο σερί κατακτήσεις του τροπαίου και έχοντας απολέσει κάθε ελπίδα για τον εγχώριο τίτλο (στο -17 από την Μπαρτσελόνα), είναι δεδομένο πως θα συγκεντρώσουν όλη τους την ενέργεια για να επιχειρήσουν ένα μυθικό three-peat στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Το εμπόδιο των πρωταθλητών Γαλλίας είναι ίσως το μεγαλύτερο που θα μπορούσε να συναντήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην φάση των 16 του Champions League και η Marca θέλησε να δώσει το σύνθημα της μάχης... χωρίς πολλά πολλά.

Η μαδριλένικη εφημερίδα εμπνεύστηκε ένα τρομερό πρωτοσέλιδο, όπου δεν χρειάστηκε να γράψει ούτε λέξη! Προανήγγειλε το εγχείρημα των "μερένγκες" μέσα από μια φωτογραφία. Έβαλε στο κάδρο το αριστερό μανίκι της φανέλας των πρωταθλητών Ευρώπης, όπου είναι ραμμένο το βαρύτιμο τρόπαιο με τον αριθμό 12 (όσα τρόπαιο Πρωταθλητριών και Champions League έχει στη συλλογή της) και από κάτω το μήνυμα της UEFA για σεβασμό στο παιχνίδι, με το "respect" στην προκειμένη περίπτωση να συνδέεται με τις κατακτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης στον θεσμό.

Το επικό πρωτοσέλιδο της Marca και το τρολάρισμα της Mundo Deportivo

Στον αντίποδα έρχεται η καταλανική Mundo Deportivo να τρολάρει τη συνάντηση Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοξενώντας στο πρωτοσέλιδο της τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, με το ερώτημα "ποιος είναι το Νο2;" να συνοδεύει τις φιγούρες τους!

Θέλοντας προφανώς να πικάρει τόσο την "μισητή" Ρεάλ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και τον τρόπο που επέλεξε ο Νεϊμάρ να φύγει από την Μπαρτσελόνα, υπενθυμίζοντας τους πως ο κορυφαίος στον κόσμο Λιονέλ Μέσι ζει και βασιλεύει στην "μπλαουγκράνα" πλευρά της Βαρκελώνης...

Το επικό πρωτοσέλιδο της Marca και το τρολάρισμα της Mundo Deportivo
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ