CHAMPIONS LEAGUE

Το δοκάρι της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Σίλβιο Προτό να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο σουτ του Αντρέ Πίντο και τον Ντοστ να αστοχεί στο "ριμπάουντ". Δείτε την εξαιρετική "κομπίνα" των "λιονταριών". (video)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό ( live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και τα "λιοντάρια" είχε την πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση, μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξή της.

Ύστερα από εξαιρετική "κομπίνα" της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, ο Ζέλσον Μαρτίνς γύρισε στο κέντρο, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αντρέ Πίντο (είχε προωθηθεί για την εκτέλεση του φάουλ) έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Σίλβιο Προτό με απόκρουση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του. Ο Μπας Ντοστ πήρε το "ριμπάουντ", αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ