CHAMPIONS LEAGUE

Το cazzo του Γκουαρδιόλα μετά το Γιουβέντους-Μπάγερν!

Το cazzo του Γκουαρδιόλα μετά το Γιουβέντους-Μπάγερν!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως κανείς στη Μπάγερν δεν πίστευε πως θα νικούσε... 7-0 την Γιουβέντους και έχασε την ψυχραιμία του όταν δέχτηκε ερώτηση από Ιταλό δημοσιογράφο για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν στη θέση του οδηγού στο "Juventus Stadium" έχοντας αποκτήσει αβαντάζ δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό όμως δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Τορίνο καθώς η Γιουβέντους τα έδωσε όλα στο τελευταίο ημίωρο και μπόρεσε να φέρει το ματς σε ισορροπία (2-2).

Παρόλα αυτά ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην πρώτη μάχη με την "βέκια σινιόρα" για την φάση των "16" του Champions League και μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν Ιταλός δημοσιογράφος έκανε νύξη για τη φυσική κατάσταση των Βαυαρών ξεστομίζοντας την -γνώριμη στο ελληνικό κοινό από το προ δεκαετίας ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον Παναθηναϊκό- ιταλική βρισιά "cazzo".

"Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι μας, τα πήγαμε πολύ καλά για 90 λεπτά και όχι μόνο για 60. Ξέραμε ότι η Γιουβέντους θα είχε και αυτή τις ευκαιρίες της. Φυσικά θα ήταν καλύτερα αν παίρναμε τη νίκη, όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η Γιουβέντους είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας και έφτασε πέρυσι στον τελικό του Champions League.

Το cazzo του Γκουαρδιόλα μετά το Γιουβέντους-Μπάγερν!

Η Γιουβέντους είχε τρία σουτ και πέτυχε δύο γκολ όμως δεν μπορείς να νομίζεις ότι θα έρθεις σε αυτό το υπέροχο στάδιο στο Τορίνο και δεν θα δεχτείς κανέναν γκολ. Δεν πιστεύαμε ότι θα έρθουμε εδώ και θα κυριαρχήσουμε ή θα παίρναμε τη νίκη με 7-0.

Έχουν καλούς παίκτες και καλή νοοτροπία. Αμύνονταν με πολλούς παίκτες και έκαναν επίθεση με λίγους. Εμείς αμυνόμασταν με λίγους παίκτες και βγαίναμε στην επίθεση με πολλούς. Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς", τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος έδειξε έντονα ενοχλημένος σε ερώτηση για τη φυσική κατάσταση της ομάδας του με αφορμή το γκολ του Στουράρο.

"Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Ξέρω ότι στην Ιταλία θεωρείτε τη φυσική κατάσταση μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους του παιχνιδιού, εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει η γαμ@@@@@@ φυσική κατάσταση. Με νοιάζει μόνο η πνευματική κατάσταση των παικτών".

Το cazzo του Γκουαρδιόλα μετά το Γιουβέντους-Μπάγερν!

Ο 45χρονος τεχνικός υποστήριξε επίσης ότι το βράδυ της Τρίτης ήταν πιθανότατα αυτό που ευχαριστήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στην καριέρα του ως προπονητής, και συμπλήρωσε:

"Η Γιουβέντους έχει παίκτες όπως ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο Πολ Πογκμπά κα ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που είναι μάλιστα ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς είχαμε μία ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι".

Η βρισιά που... ξέφυγε από τον Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου:

Γιουβέντους - Μπάγερν 2-2 (highlights)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ