CHAMPIONS LEAGUE

Τιμωρία της Ρεάλ για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της

Τιμωρία της Ρεάλ για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της

Με κλείσιμο δύο θυρών στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη αγωνιστική περιόδου τιμώρησε η UEFA την Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της.

Η ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τιμωρήθηκε από την UEFA με κλείσιμο δύο θυρών (τομέων) του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στο πρώτο παιχνίδι της "βασίλισσας" στον θεσμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η πειθαρχική επιτροπή ελέγχου της UEFA τιμώρησε την Ρεάλ Μαδρίτης με κλείσιμο των θυρών 120 και 122 του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, στον οποίον εθεάθη η ισπανική σημαία με ναζιστικό συμβολισμό. Επίσης στις δύο άδειες θύρες (τομείς) θα υπάρχει μία κάρτα στην οποία θα αναγράφεται το μήνυμα :"Όχι στον ρατσισμό".

Η τιμωρία επιβλήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 14 του πειθαρχικού κανονισμού της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. "Όλες οι ρατσιστικές συμπεριφορές θεωρούνται προσβλητικές και κόντρα στους πειθαρχικούς κανονισμούς και θα τιμωρούνται σοβαρά.", δήλωσε ο εκπρόσωπος της UEFA.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ