CHAMPIONS LEAGUE

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Μπουφόν για την κόκκινη στο "Μπερναμπέου"

Referee Michael Oliver shows a red car to Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Μπουφόν, κόκκινη, Όλιβερ (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Η UEFA επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Τζανλουίτζι Μπουφόν για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε από τον Μάικλ Όλιβερ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους.

Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την UEFA ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Champions League δέχτηκε κόκκινη κάρτα από τον Μάικλ Όλιβερ. Ο Άγγλος διαιτητής είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ των "μερένχες" στις καθυστερήσεις του προημιτελικού με τη Ρεάλ, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", απόφαση που εξόργισε τον Ιταλό πορτιέρε.

Την Τρίτη (5/6) ανακοινώθηκε η ποινή του 40χρονου, ο οποίος αποχώρησε από τη Γιουβέντους ύστερα από 17 χρόνια. Ο Μπουφόν βοήθησε τη Γιουβέντους να πάρει επτά διαδοχικά πρωταθλήματα, πέντε διαδοχικά Κύπελλα, αλλά Champions League δεν πήρε ποτέ, έχοντας χάσει σε τρεις τελικούς.

Σύμφωνα με το Sky στην Ιταλία, ο Μπουφόν είναι κοντά στο να υπογράψει στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Υπενθυμίζεται ότι χάρη σε εκείνο το πέναλτι, που αξιοποίησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης μείωσε σε 1-3, αποτέλεσμα που ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά (είχε νικήσει 0-3 στο πρώτο ματς).

(AP Photo/Francisco Seco)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ