CHAMPIONS LEAGUE

Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για το Μονπελιέ-Ολυμπιακός

Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για το Μονπελιέ-Ολυμπιακός

Για "καταραμένη" Μονπελιέ κάνουν λόγο τα γαλλικά Μέσα που "από το γέλιο πήγε στην τραγωδία" καθώς σε έναν ακόμα αγώνα στο Champions League προηγήθηκε αλλά δε νίκησε. "Ελληνική τραγωδία" αναφέρει η ιστοσελίδα Goal.

Η Μονπελιέ προηγήθηκε για άλλη μια φορά στο Champions League αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

Οι χαρακτηρισμοί των γαλλικών Μέσων; Από "καταραμένη" έως "σοφτ".

Φυσικά δε μπορεί να λείπει και το κλασικό "ελληνική τραγωδία" το οποίο συναντάμε στην ιστοσελίδα Goal.com. Δείτε αναλυτικά:

L' equipe: "H Μονπελιέ είναι καταραμένη. Παρά την ολοκληρωτική της εμφάνιση, έχασε από τον Ολυμπιακό ενώ είχε ανοίξει το σκορ. Αλλά οι Έλληνες αντεπιτέθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο και νίκησαν κόντρα στη ροή του αγώνα"

Sport.fr: "Μονπελιέ, από το γέλιο στην τραγωδία. Ως συνήθως η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό όχι μόνο να ισοφαρίζει αλλά να την τιμωρεί και στο φινάλε"

Le Monde: "Ακόμα ένα απογοητευτικό βράδυ για την Μονπελιέ που ήταν τόσο σοφτ. Για τρίτη φορά στα τρία ματς του Champions League προηγήθηκε αλλά δε νίκησε"

Uefa: "Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέτρεψαν το παιχνίδι και με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στις καθυστερήσεις- που ράγισε τις καρδιές των φίλων της Μονπελιέ- έφυγαν από την τελευταία θέση του ομίλου"

Eurosport: "O Ολυμπιακός το φύλαγε στο τέλος, σοκάροντας την Μονπελιέ. Ο Κώστας Μήτρογλου στις καθυστερήσεις καταδίκασε την Μονπελιέ σε ήττα με 2-1"

Goal.com: "Ελληνική τραγωδία για την Μονπελιέ. Ο Μήτρογλου σκόραρε στις καθυστερήσεις για να δώσει στον Ολυμπιακό μια πολύτιμη νίκη"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ