CHAMPIONS LEAGUE

Τι είπαν Γουαρδιόλα-Σίλβα

Τι είπαν Γουαρδιόλα-Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα με τη μεσολάβηση του Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για αρκετά λεπτά με τον Πεπ Γουαρδιόλα στη μικτή ζώνη κατά την αποχώρηση τους από την Allianz Arena και είπαν ενδιαφέροντα πράγματα

Ο Πεπ Γουαρδιόλα είπε τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σίλβα παραμονές του αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακού και τα επανέλαβε δια ζώσης στη μικτή ζώνη, ενώ φιλοσόφησαν και σε θέματα τακτικής.

Αποστολή στο Μόναχο: Στέφανος Λεμονίδης

Ήμασταν μάρτυρες μιας μεγάλης στιγμής για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού, αφού συνομίλησε με τον κορυφαίο του κόσμου, με τη μεσολάβηση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι δυο άνδρες είχαν μιλήσει στο κέντρο Τύπου και αποχωρούσαν, με τον Γουαρδιόλα να προηγείται, όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ τον φώναξε «Πεπ; Πεπ;». Ο Γουαρδιόλα αντιλήφθηκε ότι του απηύθυνε το λόγο ο Γάλλος σταρ σταμάτησε και χαιρέτησε τόσο αυτόν, όσο και τον Σίλβα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο μίλησαν για αρκετά λεπτά και για πολλά θέματα. Έδωσε συγχαρητήρια στον Μάρκο Σίλβα για την δουλειά του, αλλά και για τα όσα κάνει ο Ολυμπιακός, που ως το βράδυ της Τρίτης ήταν ισόβαθμος με τη μεγάλη Μπάγερν.

Ακουμπισμένος στον τοίχο και με τα χέρια στις τσέπες, απάντησε στις ερωτήσεις του Σίλβα και εξέφρασε κι αυτός απορίες, ενώ φιλοσόφησαν για θέματα τακτικής και ιδιαίτερα για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, τον Κινγκσλέι Κομάν. Ο Γουαρδιόλα εξήγησε στον Μάρκο Σίλβα τις κινήσεις του Κομάν στις πτέρυγες και τον ρόλο που του ανέθεσε, ενώ η κουβέντα τους τελείωσε με μία θερμή χειραψία.

Μετά ο Γουαρδιόλα μίλησε με τον Καρεμπέ και του είπε: «Ε, Κριστιάν εντάξει;» και αποχώρησε. Πλησιάσαμε δις τον Σίλβα και του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει όλο το περιεχόμενο της κουβέντας του, χαμογέλασε ευγενικά και απάντησε "είναι μυστική".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ