CHAMPIONS LEAGUE

Θεοδωρίδης: "Περάσαμε έναν Γολγοθά"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού για την εικόνα των "ερυθρολεύκων" στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ και υποσχέθηκε πως θα υπάρξει βελτίωση το προσεχές διάστημα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σπόρτινγκ, για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας, αποδεχόμενος πως η εικόνα των "ερυθρολεύκων" ήταν αποκαρδιωτική, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

" Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι, έκαναν ό,τι ήθελαν. Ήμασταν αποδιοργανωμένοι. Κανείς δεν μάρκαρε κανέναν.

Είναι καταπληκτική ομάδα η Σπόρτινγκ, με παικταράδες. Περάσαμε έναν Γολγοθά. Ήταν άσχημες στιγμές. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε 0-3 στο ημίχρονο. Εδώ έχουν χάσει η Ρεάλ, η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έσυρε ο προπονητής της Σπόρτινγκ στους παίκτες του στα αποδυτήρια για τα δύο γκολ που δέχθηκαν στο τέλος. Μπορεί αυτά να μας στοιχίσουν, τους έλεγε.

Στο δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε πώς θα προχωρήσουμε μπροστά και πώς θα βελτιωθούμε. Να μας συγχωρούν οι φίλαθλοι για τη σημερινή μας εμφάνιση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ