CHAMPIONS LEAGUE

Θεοδωρίδης: "Αφιερώνω την πρόκριση στον πρόεδρο και σε 10 εκατ. Έλληνες"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, αφιέρωσε την πρόκριση του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη και σε όλους τους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ριέκα κι επί κροατικού εδάφους (0-1) χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν στο 25ο λεπτό και είναι στους ομίλους του Champions League με τον εκ των αντιπροέδρων των "ερυθρολεύκων", Σάββα Θεοδωρίδη, να αφιερώνει την επιτυχία στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Τέλος, ευχήθηκε στον ίδιο δρόμο να βαδίσουν και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός).

Είπε μεταξύ άλλων : "Είμαι ενθουσιασμένος. Την αφιερώνω την πρόκριση στον πρόεδρο μας. Έκανε του κόσμου τις θυσίες και έφερε παικταράδες. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Μόνο πέντε ματς έχει παίξει ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη και καταλαβαίνετε πόσους βαθμούς δώσαμε στην Ελλάδα. Ελπίζω και το εύχομαι από καρδιάς να κάνουν το ίδιο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με ανώμαλο έδαφος που είχε λακκούβες... Χάσαμε κι εμείς γκολ, έχασαν κι αυτοί γκολ αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Εφόσον είχαμε αποκλείσει την Παρτιζάν, που ήταν καλύτερη από την Ριέκα, ήμουν σίγουρος, απλώς ξέρετε, η μπάλα κάνει και τα δικά της παιχνίδια... Θέλω όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ν' αγκαλιάσει την ομάδα. Την αφιερώνουμε στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς αλλά και στα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια.

Γιορτάσαμε μέσα στο κέντρο του γηπέδου όλοι μαζί. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Έχουμε χτίσει μια παντοκρατορία. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή και μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα ο Καπίνο. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και υπολογίζω πάρα πολύ σε αυτόν. Αφιερώνεται σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε και μια καλή κλήρωση. Πιστεύω πως κάτι θα κάνει ο πρόεδρος με τις μεταγραφές", υποστήριξε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ