CHAMPIONS LEAGUE

Θέλει να γεμίσει το "Γιάν Μπρεϊντέλ" η Μπριζ

Θέλει να γεμίσει το "Γιάν Μπρεϊντέλ" η Μπριζ

Υπενθυμίζοντας δύο προκρίσεις σε ένα γήπεδο με γεμάτες εξέδρες, η διοίκηση της Μπριζ προσκαλεί τους οπαδούς με φθηνό εισιτήριο στα 10 ευρώ και επιζητά τη μαζική υποστήριξη τους.

Η Μπριζ δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και προκειμένου να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League, μέσω της πρόκρισης στα play off του Champions League, θα χρειαστεί τη βοήθεια των φιλάθλων της.

Με ανακοίνωση της, ορίζει τιμή ανά εισιτήριο τα 10 ευρώ στις περισσότερες θύρες του γηπέδου, με εξαίρεση δύο εξέδρες, στις οποίες οι τιμές διαμορφώνονται στα 15 και στα 20 ευρώ.

Επίσης, υπενθυμίζει δύο ιστορικές προκρίσεις της Μπριζ που επιτεύχθηκαν σε ένα κατάμεστο "Γιαν Μπρεϊντέλ", με τη Ντόρτμουντ το 2003 και με με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2002.

"Υπολογίζουμε στη μαζική υποστήριξη σας για να ξεπεράσουμε μαζί τα εμπόδια" καταλήγει η ανακοίνωση της Μπριζ, επιθυμώντας να προσελκύσει στο γήπεδο τους οπαδούς της και να τους φανατίσει, με την καλή έννοια του όρου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ