CHAMPIONS LEAGUE

Θαύμα α λα ΠΑΟΚ ψάχνει η Σεβίλλη

Θαύμα α λα ΠΑΟΚ ψάχνει η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει πανηγυρίσει με ίδιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις στο παρελθόν. Η μία εξ' αυτών ήταν απέναντι στον ΠΑΟΚ με Μανόλο Χιμένεθ βασικό! (video)

Στο "Old Trafford" θα κριθεί η πρόκριση του ζευγαριού Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Champions League μετά το ισόπαλο δίχως γκολ (0-0) του "Ramón Sánchez Pizjuán".

Μπορεί ο Ντε Χέα να σταμάτησε τους "νερβιονένσες", αλλά η ιστορία δεν θέτει "απαγορευτικά" στα όνειρα των Ανδαλουσιάνων. Με αυτό το αποτέλεσμα (0-0) στο πρώτο ματς, έχουν πανηγυρίσει δύο προκρίσεις. Η μία εξ' αυτών απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου UEFA της σεζόν 1990/1991 το πρώτο ματς στο "Ramón Sánchez Pizjuán" είχε λήξει ισόπαλο δίχως γκολ. Ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και στη ρεβάνς της Τούμπας, με τη Σεβίλλη να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3. Με βασικό, μάλιστα, τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Μίτογλου, Μητσιμπόνας, Αλεξούλης (105' Μαλιούφας), Ιμπραχίμ Χασάν, Καραγεωργίου, Σκαρτάδος, Μαγκντί, Λαγωνίδης (65' Αναστασιάδης), Τουρσουνίδης, Λεοντιάδης.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ουνθουέ, Σεράνο, Μαρταγκόν, Ντιέγκο, Μανόλο Χιμένεθ, Σαλγκέρο, Ραφαέλ Παθ (75' Καρβαχάλ), Θουνίγα, Ραμόν (97' Κόντε Κρέσπο), Πόλστερ, Μπενγκοετσέα.

Η δεύτερη εξ' αυτών ήταν απέναντι στη Μάιντς για το Κύπελλο UEFA της σεζόν 2005-2006. Το πρώτο ματς στην Ανδαλουσία είχε λήξει 0-0, αλλά οι Ισπανοί πήραν την πρόκριση στη Γερμανία (0-2). Η μόνη φορά που είχε αποκλειστεί ήταν στους "16" στην ίδια διοργάνωση τη σεζόν 2004-2005 από την Πάρμα, καθώς γνώρισε την ήττα (1-0) στη ρεβάνς του "Ennio Tardini". Παρών στο τελευταίο αυτό ματς ο Χεσούς Νάβας, ο οποίος αγωνίστηκε την Τετάρτη (21/2) κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ